tisdag 4 maj 2010

Att inspirera

Måste dela med mig.. Den senaste tiden har jag fått mkt positiva kommentarer ang min blogg. Fina människor har tagit kontakt med mig på olika sätt på FB och talat om att jag inspirerar, skriver bra och peppar. Så jävla roligt måste jag säga! :)
Inte kunde jag tro att jag kunde inspirera och beröra så pass mkt. Visst har jag en vilja om att beröra andra och det är ju ett av mina mål, men man tror lixom inte riktigt på det förens man faktiskt hör det. Så tack ni som gett mig positiv kritik! Jag hoppas verkligen att ni fortsätter läsa och att ni säger till om något fattas eller om jag drar för mkt åt ett visst håll.

Hellre en skara på 5 flitiga läsare som gillar det jag skriver än 20 random personer som tittar in var dag, men som inte bryr sig om det jag förmedlar.

Och ni som faktiskt läser, det hade varit jättekul om ni gjorde er till känna här inne oxå någon gång. Kanske även ni börjar blogga om er träning?.. Hade varit skitkul! Jag behöver oxå pepp och inspiration (läs: mer pepp och mer inspiration)! ;)

En annan sak som oxå gjort mig väldigt glad den senaste tiden (typ senaste året), är att jag får så fina komplimanger om mitt utseende. T.ex. gamla vänner/bekanta som såg foton från när jag var utomlands, sa att jag såg så vältränad och fit ut. Att jag verkligen hade förändrats. Folk har sagt att dom förstår på mig att jag tränar mkt och vill att jag ska berätta hur jag gör och hur jag lyckas. Det blir lixom en morot till mig. När någon annan talar om för mig att det SYNS och MÄRKS det jag gör. Att folk vill veta hur JAG klarar av det. Det måste ju bara betyda att folk faktiskt tror på mig. Att det syns att jag lyckas. :)
Jag är verkligen superglad att jag "upptäckte" träning på riktigt. Att jag fann den viktiga biten och har gjort det till en del av mig.

Puss på er alla! :*

Ps. Jag har haft lite ångest idag över nötterna och poppisarna som jag åt igår. Är det normalt? Att jag ska få ångest över en sån sak? Jag skiter i det, men det kan kännas lite löjligt. Fast delvis beror det nog på att jag åt gott fre-sön istället för mina vanliga fre-lör. Då har jag ätit onyttigt 3 av 7 dagar vilket nästan är lika mkt som häflten, och det är inte okej! Jag måste bli mer inspirerad och verkligen ta tag i mina helger. Jag skulle vilja ha endast en godisdag i veckan, fredag eller lördag, men jag klarar lixom aldrig av att ta det steget. När helgen väl kommer så känner jag mig förtjänt av godis och sen sitter jag där.. och proppar i mig godis.
Jaja.. tills jag verkligen har bestämt mig och har viljan så får både fredagen och lördagen duga. Bara jag slipper ångesten... Deal?

1 kommentar:

 1. Nu har jag spanat lite på dina båda bloggar (och passade på att kika på lite Thailand bilder oxå)

  Visst känns det lite tokigt att nästan "spionera" på andra människor ;)

  Fina bloggar, härlig inspirationsblogg med träning denna blogg! Visst är det skönt att känna sig i form!

  Vad kul att du hittade min blogg och jag håller med om att det är en härlig känsla då man har en trogen skara läsare. Det är rätt häftigt!

  Kul att du gillade fotot på min lilla tjej. Tröjan/blusen står HM för (konstigt nog hade de något fint, fritt från katter..)

  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera