tisdag 11 maj 2010

Tidig träning

Imorse gick jag upp tidigt för att gymma med Ellinor. E föreslog att vi skulle ses 08.30 på gymmet och jag föreslog 09.30. Det blev 09.00, och att träna 09.00 hör inte till det vanliga för mig. Klockan nio brukar vara min vanliga stiga-upp-tid och innan dess är det inte mkt med mig. Det har ju såklart med att göra att jag är upp lite längre på kvällarna istället och dels för att jag tycker nio är en ganska skön tid att stiga upp. Vi dealade iaf och träningen satte igång. Jäkligt skönt att vara hemma redan vid 11 och vara "färdigtränad" måste jag säga.

Vi körde en halvtimme på crosstrainern och sen blev det styrka. Efter alla maskiner så blev det en del bollövningar. Har den senaste tiden tränat en hel del med boll och jag gillar det verkligen. Tycker man kommer till så bra för magen och ryggen. Vissa övningar är ju riktiga killers - Like it!


Imorn åker jag på en mini-vacation till Holland och är inte hemma förens söndagkväll. Kommer alltså bli noll träning för mig resten av veckan (om man inte räknar med hur jag kommer flänga runt i Amsterdam förstås ;)). Ska bli skönt att komma iväg lite och bara ha skoj! Saknat min vän med som bott där borta i tre år nu!

3 kommentarer:

 1. He he, fasen vad grymma vi är snuttan. Träning är helt underbart. Är så jäkla glad att jag träffat dig som gillar det lika mycket:)).
  Puss

  SvaraRadera
 2. Aww, kommer sakna dig gumman på träningen men vi får ta igen det ihop när du är hemma igen.
  Ha nu en underbar resa och njut riktigt!!! Så härligt!!!:)))
  Förresten, är nyfiken på presenten hehe så vi måste träffas så fort du kommit hem:))
  Puss och kram

  SvaraRadera