onsdag 19 maj 2010

Taggad av bilder

Har precis suttit och kollat på Leila bakar. Hon är absolut en av mina favvokockar/bagare. Jag totalt ÄLSKAR alla hennes goda recept. Hon är en kvinna som lagar utan att tänka på kalorier och annat skit. Hon bara ÄR och det gör henne så vacker! :) Blev lite sugen på att baka den här kakan väldigt snart... Ge mig helg och gottiiiiis!

Idag har jag varit ute och sprungit. Det är WOOHOO på det! Första löprundan på över en månad så det var spännande och jag hade mina hopp och förväntningar om att det skulle gå vägen. Det gjorde det! Jag var lite rädd för att knäet skulle hoppa till och jag skulle vara nere i "skiten" igen men det hände ingenting. Det verkar som att all min vila från löpning gjort mig gott och det tackar jag för! Självklart sprang jag med mitt knästöd.. Känns som att om jag inte hade haft det på mig så hade nog chansen varit större att jag hade fått ont.

Förutom oron för knäet så var det en riktigt härlig runda. Bra musik i öronen och sjukt gött väder. Det var nästan så jag tyckte att jackan kändes lite överflödig. Blev varm så fort... Dessutom(!) så luktade det sommar ute! Jag blev helt pirrig och glad i kroppen när jag var ute och sprang för överallt så doftade det gott från blommor. Många blomträd och buskar har slagit ut och det doftar så gott och är så fint! Myyys :).

Tog lite pics innan och efter löpningen. Det är faktiskt riktigt peppande att ta egobilder när man tränar. När jag kollar på dom nu så känner jag verkligen den där lyckliga känslan jag har innan/efter träning och blir taggad på nytt.. Great it is! :)

Seriös.
Oförberedd.
Happy.
Svettig.

Nu ska jag slänga mig tillbaka i soffan.. Är trött efter en lång dag i Malmö. Dessutom ska jag njuta över att det gick så bra med knäet idag... Det har verkligen varit ett orosmoment men de gick ju... ! :) Gonatt peeps!

2 kommentarer:

  1. Jättefina bilder! Skönt att knät höll. Det är så jobbigt med skador.

    SvaraRadera
  2. Jag har märkt att det är något konstigt med det. Jag har inte ändrat något i de koderna och vet inte hur jag ska få det att funka.. Borde ta tag i det, för det är lite irriterande :)
    Tack för påminnelsen!

    SvaraRadera