tisdag 18 maj 2010

Nya shoes!

Äntligen är jag stolt ägare av ett par spinningskor! :) Wohoo! Jag och Jim cyklade ner i stan i förmiddags och gjorde ett besök på CykelCity. Där finns massor med spinningskor och jag fick bra med hjälp till att välja rätt. Just det paret som Jim hade kollat ut som skulle vara bra hade dom inte hemma, men det gjorde inte så mkt för vi hittade ett par i annat märke för typ samma peng som skulle vara lika bra om än lite bättre. Perfekt!

Det blev dessa skorna, Giau, av märket Sidi. Väldigt ordentliga och hållbara. Dessa skorna landade på 1500:- och vi tyckte båda att det är bättre med ett par riktigt ordentliga som kostar lite mer för man har ju faktiskt dom i flera år. Minst 5-6 år kan man spinna med samma skor så det är ju ganska billigt om man slår ut det... ;) Jag är så glad! Ska testa dom på spinningen nu i eftermiddag. Hoppas det går bra! Tackar älsklingen igen för den megafina presenten!

3 kommentarer:

 1. Åh vad kul! Det kostar med träningsprylar, men är en bra investering!

  SvaraRadera
 2. Wehe! Va bra! Det har han ju råd med nu efter att ha vunnit fina cash på pokern! :)

  SvaraRadera
 3. Tack för din fina kommentar. Jag blir så glad om jag berör någon. Det har varit så jobbigt och jag vill varna andra. Eller hjälpa...
  Min vikt vågar jag knappt nämna. Jag hade ätstörningar i många år och får kämpa med att njuta av onyttigheter även idag. Man blir frisk, men problemet finns i bakhuvudet och det är lätt att slå över och träna ihjäl sig.
  Var nöjd med din vikt och dig själv. Det är så hemskt att slänga bort
  massa år av ens liv ;)
  kram

  SvaraRadera