onsdag 5 maj 2010

Hjälp!

Någon som kan tipsa om en bra sida/affär där man kan hitta snygga och färgglada träningslinnen? Så många på mitt gym, speciellt min favvotränare, har alltid så sjukt snygga kläder och jag bara undrar var dom hittar dom?! Nike.com har ju snygga men många av dom plaggen som jag sett gå gymmet finns inte där... Jag vill med ha! Har ni tips? Intersport och Stadium i både Lund och Malmö har kollats igenom och där finns inte. Hilfe!

1 kommentar:

  1. Åh vad svårt.. Har du prövat att googla lite? Jag brukar kolla på Åhlens, NK, Adidas store, men allt ligger ju i Stockholm. Kolla Ellos. De brukar ha lite blandat, eller som sagt om du googlar så kan du få lite tips.

    Själv kör jag mest mina bodypump tanktoppar eftersom jag leder dessa pass. Det blir så tråkigt efter ett tag. Är lite sugen på starka färger nu till våren/sommaren. :)

    Skärgårdslimpan är kanon, men möjligen var det mycket fibrer i den (tyckte vissa hemma) man kan ju köra enligt original receptet om man vill. Dock behövs brödformar då degen är som en smet mera. Väldigt kladdig..

    Jag brukar skiva upp den och frysa in så har jag gott bröd varje dag. Slipper dessa geggiga mackor från affären.

    SvaraRadera