måndag 17 maj 2010

Back!

Hola! I'm back! Dessa 5 dagar utan träning har varit härliga. Härliga för att jag hittat på en massa roliga saker och självklart inte för att jag varit utan träning. Det ska bli underbart med träning ikväll! Jag ska fira första träningsdagen med ett grymt spinningpass med Lotta. Kan lixom inte få en bättre start på veckan.. :).

Det har blivit a whole lot of junk-food och man känner sig inte på topp precis. Det har ätits fet mat (restaurang, friterat, McD-food), godis, chips & dippa, choklad, kakor och det har förtärts diverse onyttiga dricker. Icke alkoholhaltiga som alkoholhaltiga. Så om man ser det ur ett hälsoperspektiv så är jag väldigt glad att vara hemma! Borta bra men hemma bäst, visst? :) Här kan jag njuta och ta hand om mig själv ordentligt. Jag har saknat Gerda och mina mer planerade mål!

Efter ca 1 månads vila för knäet så har jag inte längre ont. HURRA!! Jag har inte känt av något på kanske 1,5 veckan nu och det är så himla skönt. Jag ska ge mig ut på en löparrunda i veckan och känna efter hur det känns. Jag tänker inte börja med att springa milen, även om jag längtar SÅÅ efter det, utan ta "lilla rundan" på 5 km. Tror det kan bli en bra start.
Allt knäet behövde var nog lite vila. Jag har hört om folk som bara satt sig på huk och knäet har hoppat ur led och som efter det har eviga problem med knäet. Jag vill aldrig få knäproblem! Det måste vara det värsta.. Knäna använder man till så mkt och det hade blivit så många saker man hade varit tvungen att välja bort och det vill jag icke.. Så, om ni någon gång känner er lite skakis i knäna - VILA!

Nu ska jag ge mig ut på en liten cykeltur ner till stan. See yaa later!

2 kommentarer:

 1. Det är jätteskönt att vila ibland, också nödvändigt! Junkfood är inte bra i längden såklart, men kan också vara bra ibland. Träningen och maten ska ju hålla i sig resten av livet ;)

  Du är duktig!

  Ang. diskmedel och rengöring så kan jag kolla med jobbet vad vi kan göra :)

  Husbygget gav både skratt och tårar... ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är verkligen drygt med knäproblem! Skönt att ditt blivit bra igen!=)

  SvaraRadera