söndag 13 december 2009

benvärk

Jäkeln vad trött jag är i kroppen nu! Alpen var riktigt jobbig! Benövningarna var nästan tortyr för mina stackars ben. Även om jag inte känt det idag under dagen så har man ju ändå "bränt" lite styrka och ork när man sprang. Så alla övningar för benen var skitjobbiga. Men jag tycker ändå det är härligt när man tar i så mycket att det bränns i musklerna. Kan ju hoppas på lite träningsvärk imorn.. Fast helst inte för mycket med tanke på att jag gärna vill orka med spinningen imornkväll utan större problem ;).

Och mitt knä.. Under sista delen av passet, när vi springer från ena sidan till andra och gör olika saker, så knäppte det till i knäet. Och det hände när jag hoppade på ett ben. Jag bytte snabbt till andra och sen var det inte mer problem. Får nog skippa ett-bens-hoppandet på vänster ben i fortsättningen.

Nu är jag mätt och trött. Precis ätit upp resterna från igår, flygande Jakob. Jag älskar flygande Jakob! Tycker det är så himla gott. Glad att jag lärt mig äta banan i mat, för gud vad jag missat annars! :)

1 kommentar:

  1. Jag föredrar oxå att käka ett par timmar innan, men som sagt jag hade nog inte kunnat utan mat alls i magen.

    Balancen är jobbig, men inte på samma vis. Det är mer statisk styrka (säger man så?) och man använder sin egen kropp som vikt + att det går i lite långsammare tempo. Det är en kombi av pilates, tai chi och yoga. Men det är sjuuuukt skönt att gå på på morgonen. Stor skillnad jämfört med kväll. Rekomenderas att testas! :)

    SvaraRadera