tisdag 8 december 2009

Tight is right

Om kläderna ligger i tvätten, ja då får man ta vad man har :)

När jag skulle plocka fram mina kläder som jag skulle springa i så fick jag lite panik när jag upptäckte att alla mina löpartights låg i tvätten - fan. Tecken på att jag behöver köpa fler (eller kanske bara tvätta dom oftare...)? Jag snodde iaf åt mig Jims byxor och dom var helt okej att springa i. Egentligen gillar jag bäst träningskläder som sitter helt tajt. Jag har svårt för tishor och pösiga byxor/tröjor. Tight is right! :) Det ska sitta på plats lixom. Men det var helt okej att springa i dessa. Inte som att jag inte har tränat i pösiga kläder innan, men man blir väl kräsen antar jag.

Nog om kläder, löpningen gick bra! Sprang på ungefär samma tid som alltid så det var okej. Lagom varmt ute oxå tyckte jag. Uppmärksammade dock att det var dags att byta musik i Ipoden. Börjar bli trött på den jag har. Jag har för många låtar med lugna beats och det gillar jag inte. För jag märker att varje gång en snabb låt sätts igång så ökar jag takten och blir mer på G. Slutsatsen är därför att jag enbart borde ha sån musik. Visst? :)

Nu blir det frukost - smoothie och macka - mums!
Och ikväll blir det julbord.. herrejävlar vad det ska ätas, hihi!

2 kommentarer:

  1. Håller verkligen med. Tight is right! Så mycket skönare att springa i tights. Man slipper fladdriga byxben och sen så sportig ut. Älskar verkligen löpartights. De fungerar verkligen oavsett vad man tränar, grupptränings, spinning, styrketräning och löpning så klart. Fler borde verkligen testa.

    SvaraRadera
  2. Ja men exakt! Jag använder löpartights jämnt. Tycker det är det skönaste man kan ha. Kroppen hålls på plats lixom :) Och dessutom är det såå snyggt!

    Tack för kommentaren!

    SvaraRadera