torsdag 3 december 2009

kylig löparrunda

Igår var det löpning som gällde. Fy vad jag drog mig för att gå utanför dörren. Jag visste att det hade varit några minus ute på natten och när jag vaknade så var det 0,3 minusgrader. Då är man lagom sugen att dra ut.. Jag gjorde det iaf, efter att jag klätt på mig lite varmare kläder än vanligt. Kan säga att näsan verkligen höll på att trilla av denna gången! Och när jag kommit ungefär halvvägs så hade jag så fruktansvärt ont i mina öron pga. kylan. Usch säger jag bara!
Men runt kom jag iaf och svettig blev man trots allt. Dyng sur under mössan när den åkte av. Tog av mig min tjocka tröja när jag kom in, men kan säga att den åkte på illa kvickt igen. Nerkyld i hela kroppen och det stack i benen..
Det är nästan så jag längtar efter löpning när det är sommar. Nog för att det är jobbigt att röra sig i värmen, men det är ändå bättre än den här kylan (minusgrader). Och ändå var det inte så kallt idag som det säkerligen kommer att bli.

Jag längtar efter att bara kunna slänga på mig ett par shorts och linne och dra iväg till gymmet.. Slippa dessa lager man måste slänga på sig var dag.

Fast lite snö först hade varit mysigt... ^^

1 kommentar:

  1. Jaha! Haha.. trode TBL var nån rätt eller nåt! Vem hejar du på?

    Crimson är den sida jag tycker är bäst att skicka in på. Vad jag har hört så skickar en del fotografer in sina bilder dit. Jag har inte märkt att färgerna eller så skulle vara annorlunda. Tycker de verkar se ut som jag tänkt mig, men det har nog oxå med hur ens skärm är inställd tror jag. Jag brukar välja express, det är till för oss vanliga amatörfotografer. ;) Jag har oxå testat att beställa posters. De blev skitbra. Speciellt när man fotar med stor-kameran. Har framkallt i både 30x40 och 40x50. Supersnyggt! Även om crimson inte är billigast, så har de väldigt billiga förstoringar tycker jag. Jag väljer alltid matta foton, tycker det är snyggast.

    SvaraRadera