fredag 25 december 2009

supernajsig löparrunda!

Ni anar inte vilken härlig löparrunda jag har varit ute på idag! Började med att kolla på gymmets hemsida om dom hade öppet något idag, men det hade dom såklart inte. Jag började att peppa redan igår inför löparrundan idag och tänkte att snö och blask nog inte skulle vara några större problem.
Men istället så har det ju regnat hela dagen mer eller mindre. Blåst lite oxå så det har verkligen varit pissväder. Men, nu visste jag med mig att jag inte tränat på 2 dagar och med tanke på att det blir julfirande och lite mellandagsrea-handlade imorn oxå, så blir det ingen träning då heller.
Så jag fortsatte och peppa och när jag kom hem från pappsen idag vid 14.00-tiden så tog jag på mig löparkläderna (med en väldigt kurrande mage :/) och fyllde Ipoden med en ny, het spellista och begav mig sedan ut.

Sån pepp som jag kände under passet idag och sån skön känsla som jag hade, har jag inte haft på jättelänge när jag sprungit!
Det var helt underbart! Regndropparna rann från ansiktet och musiken dunkade högt i öronen (lyckades även pricka in några blask/snödrivor så skorna var dyngsura). Mkt högre tempo i låtarna som jag lagt in nu så jag blev jättepepp av det och det gjorde oxå så att jag sprang fortare och att jag fick upp ett mycket bättre flås. Ja, jäkeln vad jag flåsade!

När jag kom i mål så var jag heeelt slut! Jag var så trött i hela kroppen och det tog mycket längre tid innan jag kunde sänka min puls till en normal nivå.
När jag hade ungefär en km kvar så kom min mamma körandes förbi (på väg hem till oss) så hon fick se mig in action, hehe..

Mackorna med lax och gravlax-sås satt som en smeck efteråt.
Tyvärr har jag dock fortfarande lock för mina stackars små öron.. Vet inte vad som är fel med mig, men efter i princip alla spinning-pass och alla löparrundor så får jag lock - snacka om störigt!

Snart blir det iaf middag. Fiskgryta på mammas och pappas gamla vis och ris till - mums!

2 kommentarer:

  1. Du får testa det på mitt gym när du är i Trelle nån dag! :)

    SvaraRadera
  2. Jo, Oasen är med i Klubbsverige. Här kan man se vilka anläggningar som oxå är anknutna till det. http://www.klubbsverige.se/members.aspx Inget i lund ser det ut som...

    Om du ändå är sugen på att testa kan du ju testa combat oxå när du ändå är igång! :) Såg på det nya schemat att det ska va ett combat pass och efter det ett balance pass. Perfe!

    SvaraRadera