torsdag 10 december 2009

Träning funkar faktiskt!

Idag har jag varit butter! Eller iaf under kvällen. Det är inte ofta som jag är negativ och tråkig men ikväll har jag verkligen varit det (fast egentligen har jag mest bara varit ynklig). Tur att jag varit ensam så ingen annan (än mamma och sis i telefon) har fått höra på mitt gnäll :P.

Jag har varit så trött på mycket ikväll. Trött på jobbet, trött på tråkigt väder (som jag fick cykla hem i efter jobbet, som var stress, stress, stress), trött på att inte veta vad/var jag vill plugga, om jag har betyg så det räcker, vad jag helt enkelt vill göra med mitt liv! Ibland blir man bara trött på allt lixom, och ikväll har varit en sån kväll.

Men det betyder inte att jag varit oproduktiv för det, inte ;). Imorse när jag vaknade så började jag med ett gympastång-pass på gymmet. Det var bra idag! Jag kände ett par gånger under passet att jag knappt hade några krafter kvar. Blev lite yr i bollen och väldigt trött. Säkerligen av den enkla anledningen att jag inte ätit eller druckit något innan passet. Oftast (nästan alltid) så går det ju lika bra ändå, men ibland blir man lite svag. Det var iaf svettigt och jobbigt och jag förväntar mig lite sega armar imorn!

Och inte nog med det så cyklar jag till och från jobbet varje gång jag jobbar och det är nästan 1 mil sammanlagt. Det brukar vara hur lugnt som helst, men idag var det riktigt pissigt! Ditvägen är ok (absolut inte mer än ok!), men hemvägen är hemsk!! Motvind och ösregn = bad combination. När jag kom hem var jag riktigt trött, andfådd och svettig. Maten som jag åt smakade inget särskilt och jag hade knappt någon aptit. Snacka om att vara både psykiskt och fysiskt klen på en och samma gång!

Det roligaste jag hört idag var när jag kom in på jobbet och mötte min chef med ett "Hej! Vafan, har du slutat äta, kvinna?!!". Jag sa såklart nej och skyllde allt på träningen ;). Det är sånna saker som gör att man tror på det man gör. Träning funkar faktiskt!

Nu längtar jag efter helg och massa gottis. Choklad....massor av choklad! Mums!

1 kommentar:

  1. Åh.. jag hade aldrig kunnat träna nåt ansträngade utan frulle.. knappt med frulle heller för den delen. Body balance är det som funkar typ. Fast vi alla är ju olika! :)

    SvaraRadera