måndag 15 februari 2010

ännu en helg har gått

Ännu en ny vecka! Som vanligt har helgen rusat förbi. Har stoppat i mig både det ena onyttiga efter det andra. 3 dagar med god mat, godis, chips och kakor (läs: semlor). Har varit en god och mysig helg! Och snacka om att jag behöver vara onyttig ibland. Det hjälper mig att bli ännu mer pepp inför att träna. Hade jag bara varit duktig alltid så hade jag tröttnat till slut. Man måste ge och ta - så är det!

Idag tränade jag gympastång. Var ett bra pass och jag var faktiskt riktigt pepp! Kände att jag tog i mkt och tog ut alla steg till max. Ibland så var jag nästan lite rädd för att tappa balansen, haha. Men det gjorde jag såklart inte..

Kan även meddela att jag har sån grym träningsvärk! Vet inte om det är från styrkespinningen i fredas eller från träningen till 30 days shred i lördags. Jag har iaf så himla ont i mina ballar! Och även i låren och armarna - riktigt gött!


Såhär såg förra VECKANS (vecka 6) träning ut:

Måndag
- Spinning
Tisdag - 30 min löpband + gympaboll
Onsdag - Gympastång
Torsdag - Löpning 5 km
Fredag - Styrkespinning
Lördag - 30 days shred - level 1
Söndag - Vilodag

1 kommentar:

  1. Jo, men jag vill gärna ha länken. :)

    Mm.. en semla hade inte suttit fel! Var sååå nära att köpa en igår.. Men eftersom jag varit krasslig och inte kunnat träna så tänkte jag att den semlan hade gjort mer onyttigt än nyttigt! Haha..

    SvaraRadera