torsdag 4 februari 2010

Najs gymmande

Igår (klockan är nu 02.23) så var jag och gymmade med Ellinor. Det passade så lägligt att vi skulle dit samtidigt så vi slog ihop våra kloka kroppar och tränade tills vi var trötta på det.
Kan säga att jag inte orkade så mkt kondition på gymmet som jag brukar. Jag brukar kunna köra 30-40 min på löpbandet eller möjligtvis crosstrainern, men denna gången pallade jag typ 16-17 min på crosstrainern och sen var jag tillräckligt uppvärmd och slutkörd. Fick som vanligt lock för öronen och det gör det hela såå mkt jobbigare - hate it!

Tycker det känns roligare att gymma nu. Dels beror det på att jag börjat köra massa nya maskiner som jag tycker passar mig bra, och dels är det för att jag tränar med Ellinor. Själva styrketräning tycker inte jag är bautarolig, inte alls så kul som grupptränings-pass, så då passar det bra att ha någon att fördriva tiden med. Vi lyckas ganska bra.. Tiden springer iväg var gång!

En sak som är tråkig med styrketräning är att det tar sån tid. Jag är aldrig speciellt sugen på att gå in och köra nån muskelgrupp då och någon då, utan jag vill gärna köra igenom hela kroppen på en och samma gång. Därför det tar sån tid och det kan kännas lite jobbigt ibland. Det blir lätt ett par timmars gymmande var gång. Men det är ju bra och det är ju så härligt dagen efter när träningsvärken kryper sig på.. :)

Idag vet jag inte hur jag ska göra med träningen. Jag har planerat hela veckan att jag ska gå på gympaboll, men då det är sånt olidligt väder så vettefan om jag pallar. Dessutom gick låset till min cykel isönder igår när jag skulle låsa upp den utanför gymmet så nu är jag låslös oxå.. Sjukt drygt! Inte nog med att det är skitväder, vädret ska slita sönder mitt lås oxå! Grr..!
Och dessutom är det dagen mellan 2 jobbenätter och då brukar man vara ganska trött, så kanske, kanske skiter jag i det.

1 kommentar:

  1. Varför får du lock?

    Att gymma är ju sååå mkt roligare när man är två, såläge man inte står och snackar bort tiden bara. Jag tränade förut med en killkompis som var är rätt duktig på styrketräning. Det var askul då. Tyvärr bytade han gym. :( Själv så är jag inte så mycket för att gå igenom hela kroppen i ett kör. Föredrar att köra på hårt på en-två muskelgrupper. Tur att vi alla är olika!:)

    SvaraRadera