fredag 5 februari 2010

Härliga fredag

Idag blev det löpning minsann. Solen sken och det låg runt nollstrecket så det var en bra dag att ge sig ut och springa. Det är tråkigt med detta vädret, för man kan precis inte springa i stövlar, och löpardojjor är inte gjorde för vatten och slask. Idag gick det bra tack vare att det var så pass plogat på vägarna där jag springer, men annars är det tufft att ge sig ut. Saknar löpningen lite då faktiskt. Detta vädret ställer till det lite för en träningssugen..
Tycker det är skönt när man kan ge sig ut och träna från sin ytterdörr och komma hem och stretcha utanför dörren. Slippa cykeln då och då lixom.. Skönt! :)

Tyckte jag sprang på bra idag. Det var riktigt härligt väder ute och jag blev jättevarm. Bra musik i lurarna oxå och det gör det hela så mkt bättre!

Efter löpningen så blev det god frulle med Jim i soffan till ett avsnitt av The Office. Helgen kunde inte börja mkt bättre faktiskt! :)

Nu har jag precis ätit en god fika bestående av lite goda kakor som vi nyss traskade bort och handlade i affären. Redo för fredagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar