lördag 6 februari 2010

grymme-spinningpasset

Så grymt spinningpass jag har varit på idag. Wow alltså! Karolina är så jäkla grym och härlig och får verkligen alla med sig. Riktig energi! :)
Fast klockan bara var 10 på morgonen så var passet, med 80 cyklar, helt fullt. Tom. att några fick vända i dörren. Blir lite chockad med tanke på att det är Lund vi är i.. Tycker folk borde sova lite längre om helgerna ;). Jag var iaf i tid och lyckades få min favvocykel. Har en favoritplats i salen som jag tycker är bäst. Ganska långt åt ena hörnet och långt fram - I like!

Musiken var oxå riktigt grym! Ny musik för i år och jag kan inte säga att där fanns en enda dålig låt på hela passet. Alla var sjukt bra att spinna till. Mestadels bara en massa techno - najs!
Nu är det lät Lotta och Karolina som är mina favvisar! :)
Det var ett riktigt svettigt pass oxå. Så mkt som jag svettades idag har jag nog inte gjort på ett par månader. Sjukt najs! Cykelturen hem sen var ganska jobbig och blåsig så mina ben var lite som spaghetti när jag klev upp för trappan, heh.

Väl hemma så var det dags för frukost. Åt Macka a la lillebror. Sinnesgott^^ Och supernyttigt, haha! En sån grej man bara får äta på helgen :)


Nutella+kiwi=mums! Och sen All bran som jag bara älskar!
Smarrigt va? ;)

Nu blir det sushi. Såå hungrig jag är! Och sugen! Puss

2 kommentarer:

  1. Öhh.. är det verkligen gott med nutella och kiwi? Hm.. Mmm, all bran gillar jag med, men helst med fil och färskskivade äpplen.

    SvaraRadera
  2. Hej, kul att du kikade in på min blogg du träningsperson! Smarrig macka, det måste jag testa någon dag:)

    SvaraRadera