fredag 5 februari 2010

Nytt cykellås - jippi!

Jag trotsade och drog till gymmet idag i alla fall! Tack vare min söta lilla sambo som i smyg hade stuckit ner till stan idag och handlat ett sprillans nytt lås till mig, medans jag låg och sov! Jag blev tokglad och kände genast hopp och optimism. Nästan att solen lyste fram.. ehrm, eller kanske inte. Men det var betydligt bättre på vägarna idag så jag var jätteglad och pepp! :)

Gympaboll var lika skoj idag som förra veckan. Man får verkligen några skratt då och då när det går lite fel, men lite roliga missar blir det för alla så man skrattar bara bort det. Man använder verkligen bollen till hur mkt som helst, tom. stretchningen. Riktigt roligt faktiskt. Och magen får jobba under hela passet och det gillar jag :).

Idag åt jag faktiskt innan passet oxå - kors i taket! Gick upp klockan 15 och passet började inte förens 16.15. Och med tanke på att jag senast hade ätit 06.30 på morgonen och inte hade kunnat äta igen förens kanske 18.30 så kändes det lite väl länge utan mat. Jag åt 2 små mackor strax efter jag vaknat och hoppades innerligt på att jag skulle kunna klara av träningen ändå. Det gjorde jag! jag fick inte håll en enda gång och kände mig inte alls tung och klumpig. Härligt! För det är oftast det som jag är rädd för och då låter jag hellre bli att äta och äter ordentligt efter träningen istället.

Sen var det snabbt hemåt (hemma runt 17.30) och stack sen till jobbet 19.10. Snacka om snabba ryck.. Hatar stress!
Ska bli underbart med helg imorn. Spinningstyrka eller löpning imorn (beroende på vädret såklart) och sen på lördag blir det spinning med Karolina Frisk - längtar! :)

1 kommentar:

  1. Det är helt galet så många övningar man kan göra på boll. Idag har jag grym träningsvärk efter onsdagens core på boll-pass! Aj!

    När jag ville förnya min gymträning så fick jag ett schema med gymträning på boll. Allt blir så mycket jobbigare när man har skakigt underlag!

    Ska man köra typ en muskelgrupp åt gången när man gymmar så ska man helst gå regelbundet så man går igenom hela kroppen under veckan. Så det krävs lite mer planering kan jag tycka. Vilket tyvärr är mitt stora problem - planering!

    SvaraRadera