måndag 11 april 2011

Broccoligratäng

Dagens träning har bestått av cykling fram och tillbaka till jobb 2 ggr - alltså 4 vändor. Nu undrar ni säkert varför jag cyklat fram och tillbaka 2 gånger? Jo det kan jag ta och tala om för er.. När man är lite vimsig blir det lätt att man tar fel på saker och ting ibland och det gjorde jag idag. Trodde att jag började 07 i morse men började tydligen inte förens vid 13. Hem och vända igen - blir man bara inte så trött?!

Så alltså, cykling 4 vändor och när jag kom hem i morse bestämde jag mig för att göra mig kvitt träningen direkt. Powerwalkade i 45 min - skön morgonpromenad! Sen drog jag hem en vända och sov en stund för att orka med kvällens arbete. Ca 2 mils cykling och 45 mins powerwalk - jag är nöjd!

Och vad blev det för mat idag? Det blev MUMSIG mat. Magiskt god mat! Jag gjorde en broccoligratäng som jag improviserade ihop.

Fyllde hela formen med broccoli och sen hällde jag över en massa getost (all ost är självklart i den mängd man vill ha), ädelost (St Agur) och sen en äggstanning med vanlig riven ost iblandad. Det blev såååå gott. Glad att där blev över så jag kan ha det till middag idag! :). Till det grattinerade jag några plommontomater i ugnen med olivolja och flingsalt - behöver jag säga hur gott det är?! Till detta blev det goda färsbiffar som jag tyvärr inte har någon bild på. Mycket smaklig måltid måste jag säga.

1 kommentar:

  1. MMMmmmm! Och i din fina form!

    Här var det god mat idag. För en gångs skull nyttigt också (utan att jag behövde leta och kompromissa) Skönt!

    Älskar Bangkok!

    SvaraRadera