tisdag 5 april 2011

Lchf update...

Usch. Idag har varit pest och pina. Vaknade en timme innan jag skulle gå upp med illamående, somnade om och vaknade sen när jag skulle med fortsatt illamående och huvudvärk. Åt en stor portion med yoghurt och begav mig sen mot jobb. Hann vara där i 3 timmar och under den tiden kände jag konstant illamående, ibland mer och mindre. Ibland fick jag riktigt stanna upp för att jag kände mig helt yr. Så plötsligt fick jag den där känslan man fr precis innan man spyr och jag fick springa igenom 2 korridorer för att komma till en toalett - jag verkligen sprang.

Sen var det bara att bege sig hemåt. Fick skjuts så jag slapp cykla. Har legat på soffa hela dagen. Druckit blåbärssoppa och ätit skorpor och precis fått ner kvällens middag. Nu känner jag mig mycket piggare förutom att huvudvärken är kvar.

Tror att allt detta har med min kost att göra. Har tidigare läst på en del sidor att man kunde må ganska dåligt uppemot ett par månader efter att man börjat med lchf. Jag har haft ont i huvudet nästan varje dag sen jag började och oftast hjälper inte värktabletter alls. Någon dag har jag känt mig lite yr och illamående i en liten period, men inte alls som idag.

Med lchf är ju tanken att man ska byta ut kolhydrater mot fett och jag tror att jag fått i mig för lite fett. Tränat varje dag men inte ätit ordentligt. Det har blivit mycket ägg, yoghurt, kött och sallad, men inte så mycket fett. Får försöka ändra på det. Antagligen är det ju det som ställer till det för mig.. gör att jag mår dåligt och blir hängig.

Jag är lite rädd för det här med fett. Har också läst mycket om just det, att många är rädda för allt fett i början innan man vant sig och förstått att det verkligen hjälper. Att man behöver fett för att gå ner i vikt. Jag ska väl bara komma underfund med det också.. :). Känns verkligen fel att äta massa feta såser när man vill bli av med fett. Men det är väl så det fungerar.

Nu ska jag vila vidare och hoppas på att det kan bli jobb i morgon igen. Trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Ja det kommer att gå över och du kommer att må bättre snart! Bara försök att stå på! :)

    SvaraRadera