måndag 25 april 2011

På G!!

Vår? Nä, nu jävlar är det sommar! 19 grader i skuggan idag vilket har inneburit en väldig massa grader på min balkong. Jag har byggt på brännan och fått en massa färg idag. Himmel vad snabbt man får färg när man redan har en grundbränna. Förhoppningsvis kommer man se ut som en riktig pepparkaka redan i början av sommaren. Med denna värmen och sol vi har nu finns det inga tvivel ;).

Hur har er påsk varit? Min har varit otroligt bra! Rest Skåne runt för att fira påsk lite här och var och sen avslutades firandet här hemma i lördags med födelsefirande för mig. Det blev en fin fest med många nära och kära - had a blast!

Och med påsken som gäst har det för mig blivit en farlig massa kolhydrater. Har fått påskägg efter påskägg och fina chokladpraliner. Ätit en massa gott. Kan väl erkänna att jag inte hållit igen... Kände innan påsken att jag visste med mig själv att jag inte skulle orka ha motivation nog till att vara "duktig" helgen igenom och släppte därför på begären. Idag är det dock andra bullar som gäller! Jag har börjat med lchf igen och känner lite mer styrka och ork nu (gör jag oftast bäst efter snedsteg). Jag VILL verkligen gå ner dessa kg som jag gått upp och jag VET, att om jag bara vill och orkar och bryr mig tillräckligt mycket, så är det inga problem för mig att gå ner dessa kilona. Jag har varit där nere innan och vet att jag kan ta mig dit hyfsat lätt om jag bara lägger manken till. Hitintills på min lchf-kost så har jag ätit bra i veckorna och gått ner några kg och sen gått upp dom efter helgen när jag ätit dumt. Hur korkat är det inte egentligen när man tänker efter?! Jag vill inte ha det så. Jag vill verkligen försöka och ge detta en chans nu. Jag är trött på att känna mig pluffsig - jag vill vara där jag var förra året! Är ni med mig? Peppar ni mig och tror på mig?! Jag hoppas verkligen det, för nu är jag på G! :).

1 kommentar:

  1. Klart att du klarar detta :)
    Det är underbart med en grundbränna och ännu bättre med sommarvärme. Visst är det lite enklare att stå ut i detta land då?!

    Jag längtar tillbaka hela tiden. Älskar verkligen Thailand för mycket. Blir liksom inga resor någon annan stans, vilket kan vara lite trist.

    Ha en helt underbar vecka. Jag drar till Tyskland igen, men fortsätter blogga. Kan vara seg med svar dock ;)

    SvaraRadera