tisdag 19 april 2011

Kalasande på allt annat än lchf!

I helgen var det dags att gratta mig! 24 år fyllde jag igår (jisses vad gammal man börjar bli! ;P) och i söndags firade jag det tillsammans med några nära och kära. Jag bakade hej vilt i några dagar vilket resulterade i många timmar i köket, vilket i sin tur resulterade i en farlig massa goda kakor! Ojoj vad vi smaskade i oss. Det var en underbar söndag, öppen balkongdörr med sol som lyste in och allt var bara så mysigt. Jag älskar söndagar om alla söndagar kan vara som den!!

Leila Lindholms kärleksmums, Söta sakers nöt&russin-kakor med samma recept som chocolate chip cookies fast utan choklad och med nötter&russin istället. SÅ sega och goda!! Och sen blåbärsbullar!
Jordgubbar + choklad = lyx!
Macaron's som inte fick utseendet som en macaron ska ha (jävulen vad petig jag var med receptet, vårdade smeten som om den vore mitt barn, och ända blev det inte bra! sjukt svårt...), men dom smakade precis så utsökt som dom skulle - mums! Och sen dom sedvanliga hallongrottorna som alltid smälter i munnen...

Och förutom alla dessa smarriga kakor så bjöd jag på en blåbärspaj (bakar alltid med Leila Lindholms recept när jag gör paj) och en hallon&blåbärspaj och vaniljsås till det. Mycket uppskattat av alla! :)

3 kommentarer:

  1. Muuuuuuuums kolhydratladdning är en viktig del av träningen!

    SvaraRadera
  2. Men hallååååååå.... Lägga upp sånt här smaskens ;)

    Så himla söt i ditt förkläde. Kan du komma hit och baka lite? Allt ser så jädra gott ut! Och bilderna är underbara.

    SvaraRadera
  3. Så söt du är gumman <3, och jäklar vad smaskigt allt ser ut! Du är grym! Tackar, än en gång för blåbärsbullarna som du lagt ut till mig häromdagen. Det var fantastiska:)))

    SvaraRadera