måndag 16 november 2009

ajaj och "träningsgarderob"

Idag var det tänkt att jag skulle dra till gymmet för lite kondition och styrka. Minst en vecka sen jag satte foten i gymmet så det kändes lite som att det var på tiden.. Tyvärr så blev det dock inte så, utan jag drog ut på en löparrunda idag igen!
Lilla gubben där hemma fick en pajjad fot igår när han spelade basketmatch och har suttit på sjukan från 9 imorse till 3 i eftermiddag. Så han var då tvungen att låna min cykel fram och tillbaka för att hans egen gått sönder.

såhär illa är det :/.. skillnad, eller hur?

Men löparrundan var skön iaf! :) Lika "varmt" som igår och det kändes som att det gick lika bra oxå.. Verkade som att jag sprang på lite lägre puls än igår men jag kände mig minst lika trött.

Har oskön träningsvärk i magen idag oxå, från situps:en igår. Jag äskar träningsvärk för övrigt, men idag har jag haft lite halvont i magen hela tiden för annat tror jag, så träningsvärken har dragits med lite i det tyvärr. Huvudvärk oxå... undrar om det kanske har med det tråkiga vädret att göra. Tycker det är trist att man måste ha lampor tända mitt på dan för att det känns så mörkt i lägenheten. Gillas inte!

Tänkte lägga upp en bild på min lilla "träningsgarderob" :)
Jag har hela tiden haft mina träningskläder i min vanliga garderob, men då jag absolut inte längre har någon plats till det så fick jag improvisera lite. Fick den här korgställningen av Sandy när hon flyttade nu i somras, och den ställde jag in i skrubben där vi förvarar jackor, skor o lite annat smått och gott. Tycker det blev ganska bra faktiskt!

bredvid står yoga-mattan och pilatesbollen.. :)

Nu blir det frukttajm! Kiwi, clementin och lite vindruvor.. mums! :)

2 kommentarer: