måndag 30 november 2009

sammanfattade drag

Attans vad svettigt spinningpasset var idag! Helt sinnes! Så mkt som jag svettades idag har jag inte svettats på länge.. Så kul när det går på det hållet. Jag kände lixom redan under uppvärmningen att jag var ordentligt varm - Gött!
Det var Lottas pass och som vanligt var det tufft och jobbigt. Men jag kämpade på och kom i mål, hehe.

Många skriver på sina träningsbloggar om hur deras träningsvecka SKA se ut. Jag har svårt för att planera in vad jag ska träna. Känner jag inte för att träna spinning på torsdagen t.ex., då ska jag inte göra det heller. Sen kanske man rentav inte pallar någon dag och då vill inte jag behöva känna att jag får dåligt samvete för att jag faktiskt bestämt att jag skulle träna just den dagen. Sen är det kanske jag som tänker fel, som tänker så. Men jag är nog mer en tillbaka-blickare.. Iaf nu.. :)

Så, såhär såg min förra vecka ut.
Känns som ett enkelt och bra sätt att hålla koll på sin träning i sammanfattade drag:


Måndag - Löpning + Spinning
Tisdag - Kondition + Styrketräning
Onsdag - Spinning
Torsdag - Alpgympa
Fredag - Vilodag
Lördag - Spinning
Söndag - Löpning + Alpgympa

1 kommentar:

  1. Så flitig du har varit med träningen! :)

    Ja, jag med. Jag hade dött på bara en HEL risifutti! Jag är en riktig skalman när det kommer till mat. Blir jättekinkig om jag inte får mat när jag är hungrig och skulle det va att jag slarvar med maten så blir jag helt deppig. Det kan gå på bara några timmar! Jäkla meck det där med maten!

    Jag vet inte om det var nån "trend" då när jag gick i skolan. Det var väldigt mycket tjockis-ångest och att skära sig var oxå "populärt". *suck* Jag är verkligen glad att jag inte föll för grupptrycket och hade tillräckligt bra självkänsla för att stå emot!

    SvaraRadera