torsdag 19 november 2009

the biggest loser

Skoja inte att man har slitit som ett djur idag (fast i lagom tempo)! Det har städats i massor så nu är hela lägenheten skinande ren! T.om. att man städat så mkt att man har blivit lite svettig, hehe..

Tyvärr så bli det ingen boxning ikväll, brorshan skulle ta med tjejen ikväll så dom kommer efter träningen istället. Men vad gör det när alp ligger på schemat :).. Alp klockan 17.15 - pepp!

Har föresten sjukt ont i min arm. På överarmen lixom.. Känns som jag har sträckt den på något sett. Haft ont i den sen i tisdags när jag var gympa så jag antar att det hände när jag gjorde en övning för handlederna (sitter på huk, stång i undertag och sen lyfter på handlederna). Känns som en sena fått stryk eller nått. Gör ont bara jag snurrar på handleden eller lyfter något. Förstår inte riktigt hur jag ska kunna göra armhävningar eller armövningar överhuvudtaget ikväll, men det löser väl sig!

Såg mitt första hela Biggest Loser-avsnitt imorse. Det var nästan så jag fick en tår under The elimination. Fy fan alltså.. vikten dom bär på är inte nådig. Inte konstigt att man blir trött efter att gå några meter. Men fatta vad grymt att gå ner 6 kg på en vecka.. För en annan tar ju 6 kg flera månader. Kanske för att man inte har såå mkt överfödsfett :P.Men iaf, grymt motiverande! Lär kolla på fler avsnitt framöver.


Nu är det snart dags att gå och göra sig klar för gymmet.. Ha det löveli tonight!

1 kommentar:

  1. jag älskar biggest loser! följer programmet slaviskt!

    förra säsongen gick på söndagar så det kändes lite bra att kolla på det på gymmet (H)

    SvaraRadera