torsdag 26 november 2009

peppigt pass

Fortfarande rejäl träningsvärk i armarna från i tisdags, men det stoppade inte mig från att gå och träna. Jag hann precis hem om från stan, för att göra mig redo för ett alppass på gymmet. Det var Andreas som vikarierade för Stefan idag - wohoo! Han är hård alltså.. inget snack om saken! Och allt blir så mycket roligare när det är jobbigt! Var lide pepp direkt i början på passet. Kände att det skulle gå bra idag och det gjorde det oxå. Sjukt mkt folk dock.. Idag var där säkert 100-150 pers eller nått. Så länge man kan röra sig fritt så tycker jag bara det är kul när där är mkt.. Då får man ju lixom bekräftelse på att det är ett bra pass.
Fast jag kan ändå sakna den gemenskapen man kunde få på ett mindre gym. Som gymmet i Simrishamn där det endast fast 8-10 spinningcyklar i salen. Det var lite mysigt faktiskt :).

Andreas körde på med nya armhövningar idag, i alla olika former. Fortfarande är det jobbigt med armhävningar (jag menar hur många orkar göra armhävningar med en arm och ett ben i vädret, och hoppa och göra en klapp? usch.. inte jag!). Känns som att det alltid kommer vara det typ..

Men iaf så tyckte jag att jag skymtade synligare armmuskler på mig idag när jag kollade mig i spegeln. Tidigare känns det som att man har haft mör mkt fett på armarna och för lite muskler. Nu börjar det gå på rätt håll och fettet blir mindre och musklerna större. Sånt gillar vi :)
Även om jag inte vill bli biff, så tycker jag det är snyggt när man ser på en tjej att hon är vältränad. Fit alltså! :)

Imorn är det helg igen.. Jag tyckte det var tråkigt i söndags för att det var slut på allt godisätande redan. Jag går och längtar i veckorna efter godis och så blir det äntligen helg och sen helt plötsligt så är det måndag. Vad jag vill ha sagt med detta är att tiden går aaalldeles för fort! Men iaf så är det fredag imorn. Tror det blir träning för mig hela helgen och det känns faktiskt ganska skönt. Brukar alltid bli någon dag jag inte kan träna på helgen, men nu är alla tillgängliga känns det som. Vi får se helt enkelt.. En vilodag är ju aldrig fel heller^^.

Nä, nu gäspar jag.. Tror tv:n får ta över mig nu. Hej!

1 kommentar:

 1. Tjoho!

  Jo, combaten och attacken är konditonspass. Combaten är mkt sparkar och slag, fast inte emot någon och attacken är mer "gymping". Jobbigt på olika vis. Jag har mest kört combaten och har man rätt teknik och man inte kört på ett tag så får man garanterat träningsvärk i hela kroppen!

  Det har inte blivit nån mer spinning. Det har krockat med mina andra pass som jag hellre går på. Men de ska börja med indoor walking så jag har täntk att prova det. Kan ju kanske va nåt!

  Men om du är så sötsugen jämt, så kanske du har för lite socker/sött i din kost? Frukt är himlans effektivt för min del. Käkar massor av frukt!

  Mia Törnbloms böcker är jättebra. Funderar på att läsa om dem nu. Känns som att jag behöver det just nu. Rekomenderas verkligen!

  SvaraRadera