måndag 15 november 2010

Aj aj onda knä!

Jaha, det gick ju inte så bra som jag hade hoppats på. Cyklade till gymmet med nöd och näppe. Värkte jättemkt i knäet och det kändes inte alls bra. Väl på Knägruppen så pratade jag med ledaren/sjukgymnasten och berättade för henne att jag hade mer ont än jag haft på väldigt länge. Fick som svar att jag nog inte borde deltaga i gruppen i kväll då. Kom fram till att jag skulle testa 3 olika balansövningar iaf, men inte ens det klarade jag. Gjorde först den ena och när jag balansera på vänstran så gick det men högran var helt omöjlig. Sen när jag skulle göra övning två, ja det gick inte alls. Gjorde så himla ont! Fick gå ut och köra lite töjningar istället och sen bege mig hem igen.

Detta suger verkligen! Jag har fruktansvärt ont och det är verkligen så sjuukt olägligt! Masserat in knäet med liniment i kväll och får vila det lite. Hoppas det känns lite bättre i morgon men man vågar ju knappt förvänta sig det. Tom. när jag sitter still, som jag gör precis nu, så värker det.. usch och pi! :(.

Nu ska jag iaf fortsätta att kolla på Fotbollsgalan 2010. Mycket kul! Gör det ni med, vettja! :)

5 kommentarer:

 1. Stackars. Hoppas verkligen knät tar sig i kragen och blir friskt - snarast!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack!!! Blir så glad av alla fina kommentarer. :)

  Tröjan är köpt på Weekday. Föll pladask direkt när jag såg den och känner mig riktigt tjusig i den!

  SvaraRadera
 3. Usch vad orättvist!
  Hoppas det blir bättre... Så trist att du inte verkar kunna göra något åt det.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Stackars dig. Vet exakt hur det känns när det är som mest illa. Är det så att du inte kan stödja på benet på grund av knäet? hjälpte linimentet något? :-)

  GI, det är ju meningen att jag ska få mer långvarig energi, men nu när du säger att allt fick motsatt effekt hos dig när du provade GI så... men äsh jag testar och ser om det får en positiv effekt på mig ;-) dock bävar jag att det kommer bli krångligt med att kolla upp alla livsmedel i GI-tabellerna!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Usch inget skoj med ont i knäet... själv har jag ont i foten! Känns som om det är en sån period nu med lite skavanker.

  SV: Mitt exemensarbete handlar om jämförelse mellan eko. och konventionell odling där jag kollar på hur mycket näring som används i de olika systemen, hur mycket energi som går åt samt hur mycket växthusgaser som släpps ut. Riktigt intressant men ganska svårt! Men man ska inte ge upp...

  SvaraRadera