lördag 13 november 2010

Lite tankar...

Snart bär det av till Gerda för lite spinning. Det kommer bli ett grymt spinningpass med Karolina Frisk. Det är även spinning med activio så jag kommer nog vara ganska trött efter, haha..

Fortfarande lite ont i knäet. Kände det nu på morgonen när jag gick rundor här i lägenheten. Fattar inte.. Blir så sur! Jag har verkligen inte tid till att ha ont i knäet nu! Det ställer till problem för mig och det gillar jag inte.

Sen har jag ett krav på mig inom träningen. Jag har ett mål att nå och det gör att jag känner mig pressad och jag tror inte riktigt på mig själv. Jag vet att jag BORDE kunna och att jag har oddsen på min sida men ändå så tvekar jag på mig själv. Störigt. Varför kan allt inte bara vara enkelt (nä, hur roligt och motiverande hade det då varit att leva?!)..

Åt en massa gott igår och det kommer bli en massa gott idag då vi ska hem till pappa på kalkonmiddag. Oftast försöker jag att inte få dåligt samvete när jag äter på helgen. Jag FÅR ju äta på helgen. Men nu, nu när jag har ett mål, då är kraven hårdare och jag får ångest. Skit också..

Jag känner mig stor och pluffsig. Tror, vet, att det delvis handlar om målet jag har framför mig och att jag ska till Asien snart. Jag vill vara fin, smal, fit. Inte såhär. Fan vad pjallig jag känner mig, men när jag kollar mig i spegeln så känns och ser min mage så stor ut. Gaaah, jag måste skärpa mig!!
Förhoppningsvis så känner jag såhär just nu för att jag åt gott igår och för att det inte blev träning igår. Förhoppningsvis mår jag bättre efter ett spinningpass och jag kommer vara mer peppad igen. Japp, så bestämmer vi.

Trevlig helg och en massa kramar till er där ute!

1 kommentar:

  1. Men nej... Du är jättefin! Du vet, om du ska till Asien och konka på en tung ryggsäck i värmen kanske det behövs något trivsel kilo. Det lär ju försvinna!
    Jag vet hur det känns, men du är så himla fin som du är.

    SvaraRadera