söndag 7 november 2010

Löpning, kladdkaka och MFF

Gissa vad jag har i ugnen? Jo, en mumsig kladdkaka (jag vet att det är söndag, men idag bryr jag mig faktiskt inte. Det ska bli mys här hemma med film kladdis och levande ljus). Bakar kladdkaka efter detta receptet och visst ser den god ut (foto på min kommer senare)?! Jag tror jag bara tänker ha vanlig grädde till. Kanske blir lite "kaka på kaka" med chokladen annars.

I morse var jag ute och sprang. Ute och festade med vänner igår och pallrade ändå mig ut och sprang en halvmil i morse när jag vakna. Tycker det är ganska starkt jobbat ;). Men blev helt torr i munnen direkt nästan så det var lite kämpigt. Men ack så skönt ändå. Som jag tidigare skrivit så gillar jag att springa när det är lite kallt ute. Man blir inte sådär jobbigt och tröttsamt varm.

Och i kväll! I kväll har jag minsann varit och tittat på MFF-Mjällby med killen och svärföräldrarna. Och ingen har väl kunnat undgå att Malmö tog guldet!? :) Fy F vilken spännande match! :) Första halvlek var magisk och andra lite sådär. Men med den publiken och det jublet så var inte en enda sekund tråkig på arenan. Kommer nästan sakna alla matcher nu när det är slut... GRATTIS MALMÖ FF! Kolla in segern HÄR!

2 kommentarer:

  1. Duktigt att springa i denna kyla. Jag har verkligen svårt för det.

    Kladdkaka låter gott. Det kurrar i magen nu haha.

    SvaraRadera
  2. jasså? fan vad kul! det är jag och en kompis som ska åka ner, utan några mål alls egentligen, haha! vi vill bara leva livet, åka runt, träffa människor och det ska bli så himla underbart!
    Vad ska du själv göra där nere? :)

    SvaraRadera