fredag 5 november 2010

Stort beslut fattat - lycklig!

Ingen träning idag. Tyvärr. Hade siktat på att jag skulle komma ut på en löprunda imorse men behövde sova lite längre för att orka jobba ikväll. Cch dessutom har jag spenderat hela dagen på XXXLutz och Ikea med vännen Marie. Mkt trevlig tur! Vi shoppade lite på Lutz först och sen åkte vi och shoppade lite till på Ikea och åt köttbullar, kladdkaka, chokladboll och kanelbulle tills vi nästan spydde. Sa jag att jag precis stoppade en liten dumlekaka i munnen?! ;).

Det är fredag vilket betyder att det är okej att äta gott och unna mig. Jag behöver det speciellt idag för jag har minsann tagit ett väldigt stort och viktigt beslut. 3e januari åker jag till Asien för att spendera dryga 2 månader där tillsammans med en tjej som heter Emma. Det är helt sjukt! Och galet! Jag kan inte riktigt fatta att det är sant, att jag tagit detta beslut, och verkligen bestämt mig för något som jag tänkt på så länge.. Och velat och drömt om så länge. Det blir alltså 2 månader utan finaste Jim och det har varit ett tufft beslut att fatta. Rädd för att saknaden ska vara så stor att det blir för jobbigt.. Men jag har ändå kommit fram till att 2 månader är ingenting under ett helt liv. Det kommer bli saknad, men det positiva kommer ändå överväga det negativa. Det är vi båda två väldigt överens om. Har jag världens mest förstående pojkvän ever, eller?! :)

Nä, sjukt vad stort detta är. Innan när jag rest har vi alltid bokat så långt i förväg att man haft mkt tid på sig att förbereda och fixa. Nu har jag mindre än 2 månader på mig. Vaccin ska fixas, visum ska fixas, backpackerväska mm. Fan vad kul det ska bli!! :D

Så, hur blir det med träningen under dom månaderna då? Ja, det kan man fråga sig.. Alla vet ju att värmen är speciell där nere och man kommer väl inte orka med några jättepass. Men visst kommer några träningshorts och träningsbh'ar hänga med i väskan. En och annan löptur på morgnarna kommer nog att sitta fint.. :).

Åhh, jag är så glad! Mest glad är jag för att jag gör något jag verkligen vill. Hade jag inte åkt nu så tror inte jag att min hunger hade mättats. Jag behöver detta. Jag tror att denna resan kommer få mig att växa ännu mer och göra mig mer "komplett". Sen tycker jag det är väldigt viktigt att göra saker för sin egen skull, så ni som bara funderar där ute. Slå slag i saken! Det har jag gjort! :)

Ha en fin kväll fina träningsvänner och alla ni andra!

3 kommentarer:

 1. Åh jag är jätteglad för din skull.
  Det är jobbigt att vara ifrån varandra. Vi hade ju ett långdistans förhållande LÄNGE och de var ett rent helvete. FAST... varje gång vi sågs igen var det så underbart att det inte går att beskriva.
  Som du säger så är två månader ingenting och det klarar ni. Det kan vara nyttigt att längta och prova på.

  Grattis!

  SvaraRadera
 2. Fynda julklappar hos mig ! Jag säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad

  mvh malin

  http://smyckestokig.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. Åh va kul att ni bokat resan nu, är riktigt glad för din skull! :-) Och 3:e januari är ju nära, så det blir inte en allt för lång väntan.

  Nu vill ju jag också ha något att se fram emot haha. Jag kanske ska slå slag i saken, som du säger, och också boka resa :-)

  SvaraRadera