måndag 29 november 2010

Lussekisar och pepparkakskatter

Nu blir det en jäkla massa mat/bak-inlägg. Men det gör la mig ingenting. När träningen inte är på topp så får jag ju passa på att fylla bloggen med annat smått och gott ;).

Ia adventsbak blev det i S.Mellby-Kivik-Österlen-Skåne igår. Förutom att vi bakade massor med pepparkakor och lussekatter så åt vi god kantarellsoppa och pepparkakscheescake med saffran. En UNDERBAR dag!


I morgon står jag inför något väldigt prövande. Jag är SJUKT NERVÖS och är halvt illamående då och då och får ont i magen. Men om jag gör mitt bästa, och NI håller tummarna, så kanske det går vägen. Okej?! :)...

8 kommentarer:

 1. I lördags. Eftermiddagslöp i sol byttes till smärtstrålar och skymning. Läskigt ensam i skogen och 6 minus. Men slutet gott allting gott! Vulcanskydd is da shit! Snart är jag klädd från topptilltå! http://akaontherun.blogg.se/2010/october/rehabtraning-loparkna.html

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket gott! Pepparkakscheescake lät ju hur smarrigt som helst.. :)

  Självklart håller jag alla mina tummar för dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt. Så härliga bilder.
  Nu får jag också lite ont i magen.. Lycka till så håller även jag alla tummar!

  SvaraRadera
 4. Gud vad mysigt det ser ut och vilka söta pepparkakskisar!^^
  Jag har hela familjen till att hålla tummarna för dig och jag håller både tummar och tår! Tänk på hur mycket bättre du är nu än sist och att du vet vad som väntar. I believe in you!<3

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna! :-) En fråga om bilderna, hur får du dem så skarpa? Skarp bild/suddig bakgrund. Vad använder du för inställningar och objektiv? Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Åhhhh, vad mysigt det ser ut och sjukt gott!!! Blir så sugen:)).

  SvaraRadera
 7. Hej. Konstig fråga, men hade exakt en sån pepparkaksform på en stående, lite tjock katt när jag var barn och letat jättelänge efter en liknande så undrar helt enkelt om den är till salu?

  SvaraRadera
 8. Hej. Konstig fråga, men hade exakt en sån pepparkaksform på en stående, lite tjock katt när jag var barn och letat jättelänge efter en liknande så undrar helt enkelt om den är till salu?

  SvaraRadera