onsdag 3 november 2010

Tidigare veckor..

Shit vad jag blivit dålig på det här med veckovis. Glömmer ju att kolla upp och publicera. Dåligt. Måste bättra mig så jag har koll!

Såhär såg VECKA 41s träning ut:

Måndag - Kondition + Styrka i gym
Tisdag - 15 min cross'en + Zumba
Onsdag - Spinning + Mage
Torsdag - Löpning
Fredag - Vilodag
Lördag - Vilodag
Söndag - Kondition + Styrka i gym

Såhär såg VECKA 42s träning ut:

Måndag - Löpning (milen)
Tisdag - Spinning (Activio) + Mage
Onsdag - Gympa
Torsdag - ?
Fredag - Afro + 20 min cross'en
Lördag - Vilodag
Söndag - Vilodag

Såhär såg VECKA 43s träning ut:

Måndag - Zumba + Knägruppen
Tisdag - Löpning
Onsdag - Spinning (Activio) + Mage
Torsdag - Gympastång
Fredag - Vilodag
Lördag - Vilodag
Söndag - Vilodag

Och alla dom där 3 vilodagarna jag hade förra veckan är pga jobb, plugg, bakishet och hälsa på familj. Ibland kommer livet emellan. Den helgen gjorde den verkligen det.. Nu blir det pluggpluggplugg... tenta ikväll... :S.

3 kommentarer:

  1. Härliga veckor du fått till!! Det är aldrig fel att ta ut lite extra vila om man nu har mycket annat att tänka på. Lycka till på tentan, jag håller tummarna ;)

    SvaraRadera
  2. Usch jag vill knappt uppdatera mina två senaste veckor, men nu mår jag bättre så i morgon ska jag pinas igen!

    SvaraRadera
  3. Sötis!!! Jag är i NY ja...sen 1,5 vecka tillbaka...är hemma igen 1 dec!! Och i måndags började vi skolan...ska läsa engelska 4 veckor, jättekul! Var jättenervös men det var lättare än vad jag trodde...skönt!! NY är jättemysigt...jag älskar greenvillage!!:) Du måste åka hit..Hur e det med dig då?? Jag tycker du ska ta en heldag med tanke på din stress...åk iväg, en shoppingdag i köpenhamn...eller gå på spa någonstans! Det hjälper inte att bara vara hemma och ta ledigt (man blir stressad av bara tanken) jag har varit där själv och vet hur det känns...jag fick magkatarr innan jag tog tag i saken! Idag stressar jag inte på samma sätt...eller jag vet hur jag ska hantera det!! Jag skickar över en masssssa kramar från andra sidan!!! :)

    SvaraRadera