måndag 22 november 2010

Vecka 46!

Såhär såg VECKA 46s träning ut:

Måndag - Cykeltur 1 mil + 3 km löpning
Tisdag - Promenad 35 min
Onsdag - Knäövningar + töjningar
Torsdag - Knäövningar + töjningar
Fredag - Kondition (20 min på cross'en) + knäövningar & töjningar på gym
Lördag - Vilodag
Söndag -
Kondition (30 min på cross'en) + knäövningar & töjningar på gym

Som ni ser så har det varit lite annorlunda träning senaste veckan. Mkt träning för knäna och lite av det andra. Det ska bli skärpning nu. Jag måste och vill få bra knän igen. Dom jag har nu är slitna och det är inte kul att det blivit så redan. För hård träning senaste åren är det som ligger bakom.

T.ex. så sitter jag still på stolen nu med ena benet korsat över det andra, och det som bara hänger, kan jag känna värk i trots att jag sitter still. Det är inte kul alls och det ska absolut(!) inte vara så... rehab nästa!

3 kommentarer:

 1. Känner så väl igen och försöker själv att låta bli att sitta m benen i kors. Tycker det blir bättre. Sedan har balansplattan från Casall hjälpt mig massor! Både löparknä och benhinnor mår mumma av den! Kanske kan va nåt?

  SvaraRadera
 2. å va kul! jag hittade ju också dem jag reste med på backpacking ;)
  vi var på koh tao men dök aldrig, däremot har kompisar till oss dykt där och det är toppen :) Vi komemr vara nere 3,5 månad/15 veckor ;) Så nu blir det en riktig långresa, härligt! Vilka ländersak ni besöka? Bara thailand lr fler?

  SvaraRadera
 3. Hej hopp va kul att du tittade in hos mig! Jag köpte min balansplatta på Stadium! http://akaontherun.blogg.se/category/loparrehab.html

  SvaraRadera