måndag 22 november 2010

Träna mage så det står härliga till!

God kväller! Idag kan jag ta och tala om att jag ligger inne med världens VÄRSTA träningsvärk. Herreminje!! :O. Men jag tänker inte klaga, det är skönt med träningsvärk! Och träningsvärk i stil med denna har jag inte haft på väldigt länge i magen. Najs!
Anledningen till värken är att vi har en ny magrotations-maskin (glömt namnet, men ni vet en sån där som man sitter på med 2 ben på vars en sida om sitsen och sen roterar man underkroppen fram och tillbaka åt sidan) på gymmet. Den gamla maskinen har nämligen varit lite sliten men igår stod där en sprillrans ny. Óch den skulle ju testas!

Vanligtvis brukar jag köra på ca 75 kg men när jag ställde den på det igår så klarade jag knappt av att ta mig runt. Klarade 2 repetioner och sen fick jag sänka ner till nästa steg som var ca 57. Shit vad tufft alltså! Jag kände direkt att detta kommer ge mig en mäktig träningsvärk. Och mkt riktigt, idag är det inte nådigt! Känns verkligen i hela magen och på sidorna bak på ryggen. En maskin har alltså gett mig en jävulsk träningsvärk och dessutom på ett jättestort område. Detta gillas! :). Tack Gerda för att ni köpt in ny maskin... Här ska vi träna mage och rygg så det står härliga till ;).

Idag har jag tagit det lugnare. Fortfarande rehab för knäet och jag försöker gå sakta men säkert framåt. Blev en promenad på 30 min och sen knäövningar + töjningar. I morgon funderar jag på att bara träna knäövningar och sen ta det lugnt. Det får inte bli för mkt..

1 kommentar: