torsdag 25 november 2010

Tomtelatte och knä

Just nu känns det som att jag mest tjatar om mitt knä. Men när det kommer till träningsbiten så är det det enda jag kan tänka mig. Det är det mitt träningsliv handlar om just nu, mina onda knän. Förhoppningsvis blir det inte så länge till. Hoppas på att det blir bättre och bättre så jag kan börja med löpning, spinning och allt sånt roligt igen! Nu vågar jag inte ens mig på zumba eller afro. Afro, gud vad längesen det var! :(

Var iväg på gymmet igår och tränade lite. Körde bara 10 min på cross'en för jag hade en jobbig cykeltur på vägen dit. Cykel+snö=ovärt! Har verkligen fasat för denna vintern. Gillar inte kyla, blåst och snö. Snö är bara bra när man är på skidsemester tycker jag.

Iaf så fick jag röra på mig lite och sen tränade jag en massa ben och knäövningar och töjde ordentligt. Hade ganska ont i ena knäet igår men idag känns det faktiskt bättre. Skönt! Har också en vilodag idag och tänker endast göra lite töjningar och inget annat.

Annars då? Jodå, varit ute på stan i snövädret och sprungit rundor. Fått handla några klappar och födelsedagspresent till fina mamma som ska firas i helgen (Grattis på din dag idag!♥). Och påvägen mot jobb så köptes en Tomtelatte från Espresso House. Mums vad god den var...

5 kommentarer:

 1. Jag vet precis hur det är.

  Hade problem med min axel för några år sen. Först smärtan som ibland krävde morfinsprutor. Sen träningen... Fick träna utan vikter, lägga om allt. Det jag ville kunde jag inte göra. Jag grät så jag skakade ibland på mina behandlingar. Största anledningen var frustrationen av att inte kunna träna som jag ville och ovissheten om jag någonsin skulle bli bra.

  Ge det tid och håll ut... Men jag förstår!

  SvaraRadera
 2. Håll i håll ut. Tomtelatte låter mumma! Nu är stakarna uppe så det är dags att gå isäng! Adväntetid!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har ingen mac nu... men har beställt än så om ca två veckor är jag mac-ägare igen :] ska bli himla skönt. Åh vad jobbigt det är med vissa skador, kämpa på... kram!

  SvaraRadera
 4. När du är så aktiv annars tror jag det är lugnt. Det är nog mest mentalt det kan bli besvärligt! Var lite beredd på det bara så att du inte blir förskräckt. Man kan bli lite deppig när man är van vid regelbunden svettaktivitet är min erfarenhet...

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas dina knän repar sig ordentligt snart och att du slipper dras med det mer. Värmen i Thailand kommer förhoppningsvis göra underverk!

  SvaraRadera