onsdag 17 november 2010

Laxpaj

Idag slog jag verkligen huvudet på spiken! Lagade till en sjukt god, verkligen sjuuukt god, laxpaj. Jag älskar verkligen paj. Man kan göra paj på i princip allt. Och denna gången fick det bli en god paj bestående av rökt lax - muuuums. Här har ni receptet. Jag har lagat precis enligt receptet förutom att jag hade i bladspenat också. Mkt gott! Denna måste ni prova :). Lite LCHF/GI över pajen också. Och det är väl inte helt fel..

Det bästa med dagens middagslagning är att nu har jag middag till både i morgon och på fredag. Woohoo! :)


Har även varit duktig och gjort mer hemmagjord müsli idag. Har haft slut på det länge men idag fick det vara nog på dom fasonerna :). Har ni inte provat att göra müsli innan så måste jag tipsa er (här har ni receptet som jag använder mig av). Det luktar helt ljuvligt i lägenheten medans müslin är inne i ugnen och rostar till sig!

2 kommentarer:

  1. Så gott det ser ut. Så var det dina fina formar igen..... Vill ha, vill ha!
    Nu har jag återigen inspiration till ett annat mål mat :D

    SvaraRadera
  2. man blir alltid såå hungrig när man kikar in på din blogg ;-) Och du, den där muslin som du tipsade om, jag kollade in inlägget med receptet! DET ser riktigt gott ut. Så det måste jag ta och prova (kan behövas lite variation i allt havregryngröts-ätandet)!

    SvaraRadera