fredag 19 november 2010

Knästöden på - redo för gym

Idag har jag äntligen varit iväg och tränat! Och det gick bra! Körde ca 20 min på cross'en och sen kände jag i knäna att det fick vara nog. Det ilade till lite i det ena, och då var det inte ens i det som det small till i i måndags. Jag har haft jätteont i båda mina knän hela veckan fast det har varit mkt vila. Hur skumt är inte det? Att jag har ont även i det andra fast det har vilat mer än vanligt?!... Märkligt.
Och igårkväll, då var jag så mör i benen så det inte var sant. Kändes som om jag sprungit rundor i flera dagar utan att sitta still. Helt slut alltså. Också märkligt. Men jag tror verkligen detta är vad min kropp har behövt, att vila. Det är inte ofta jag låter kroppen få lugn och ro och då säger den ju ifrån. Som min käre sambo sa, "Det är inte kul att sitta still, men det är viktigt!". Så jäkla sant. Det är inte under själva träningen man bygger, det är under återhämtningen. Väldigt viktigt att ha i åtanke!

Körde som sagt uppvärmning på cross'en och sen en massa ben/knäövningar uppe på sjukgymnastiken. Och det gick bra. Kändes lite grann men det var överkomligt och framför allt skönt. Jag behövde detta. Behövde få röra på mig för att inte känna mig som en soffpotatis. Jag hatar soffpotatisar ;). Stretchade och töjde ordentligt efteråt så jag inte kommer få så ont och bli stel.

Knästöden på.. redo för gym! :)

Kan ju föresten säga att cykelturen till och från gymmet var ett träningspass i sig. Snö/regnblåst och jättemkt snöblask. Fruktansvärt! Tur man ska lämna detta för 2 månader snart ;). Trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Skönt att du kunde träna :)

  Jag vill också lämna detta land NU!

  SvaraRadera
 2. Det var sjukt gott!
  Jag hade i rätt mycket vitlök som jag stekte i olja. Tillsatte sedan grädde, gorgonzola, kalvfond och lite kryddor. Blandade det i pastan och serverade till kycklingen.
  Tomatsalladen var också god. Mmmmm... Älskar mat!
  Och eftersom jag verkligen svullade igår är jag asförbannad för att jag missar gymmet idag :(
  Datorstrul tog upp min tid. Så irriterande.

  SvaraRadera
 3. Tack snälla!
  Nu verkar min blogg ha försvunnit... Blir så less på blogg.se ibland!
  Hur som haver så var kakan skitgod! Jag har gottat färdigt för denna helg :D

  SvaraRadera