söndag 28 november 2010

1a advent

När man loggar in på Bloglovin så fylls hela listan med massor av 1a advent-inlägg. Det går inte att undgå. Och vem vill egentligen? :). Jag har haft en helt underbar 1a advent-helg med nära och kära. Hälsat på familj och vänner på Österlen och trots det lite jobbiga vädret så har det varit fruktansvärt mysigt i helgen. Det passar lixom till allt julstök och mys :).

Bilder från min härliga dag kommer upp lite senare.. Först tänkte jag bjuda på lite kakor som jag bakade till mamma i födelsedagspresent.

Bakade en kokostoscakaka som var riktigt god! Har tänkt, och velat baka denna länge men listan är lång på bak-måsten och därför blev det inte förens nu. Gjorde 1,5 sats så jag kunde göra i en stor långpanna. Denna smarriga kaka måste bakas! Blev helt perfekt och sådär härligt seg och god :).


Och sen blev det kanelsnittar för hela slanten. Gillar man sådana här olika snittar så var detta en god variant som passar bra nu i jul!

4 kommentarer:

  1. Så gott! Nu blir jag hungrig igen då.... (sugen)

    SvaraRadera
  2. Ja, än så länge har det gått bra för min del. Det är bara lite kruxigt att ta reda på om diverse ingredienser i en måltid har lågt eller högt GI, men det lär man sig efter hand. Det krävs planering med andra ord.

    Som alltid så ser dina bakverk supermumsiga ut!! Man blir på bakhumör... och kaksuget är stort just nu ;)

    SvaraRadera
  3. Mums vad smaskigt det ser ut!!!!
    De kokostoscakakorna som jag kallar ryttarkakor , är så sjukt goda:)).

    SvaraRadera
  4. Kokostosca-eh-mums!!:O Dregel på dom! Snittar är ju en favorit, blev dom också lite så sega som vissa blir?

    SvaraRadera