söndag 21 november 2010

Vit chokladmousse

Igår hade vi fina gäster på middag, nämligen min kära vän och kollega Marie och hennes kille. Hade en übertrevlig kväll! Spelade monopol och gapade tills klockan var 03 på natten. Mkt angenämt :).

Till middag serverades baconinlindad kyckling med pesto i med goda tillbehör och till efterätt bjöd jag på vit chokladmousse med jordgubbssås. Ojoj vad smarrigt det var...

Lagade efter detta receptet som kommer från Halv 8 hos mig. Fast jag gjorde på 200 g choklad, 2 dl grädde och 1 burk kesella (ca 2 dl). Mumma :).

Gjorde i dessa fina cocktailglasen från Indiska (dom är ganska stora!). Ser lyxigt ut va? ;)

Idag har det också ätits kakor. Inte alls bra! Jag är vanligtvis nyttig på söndagar men ikväll har Emma som jag ska åka på min resa med, varit här och vi har planerat massor. Då fick det bli lite kakor och chai latte till det.. Kunde inte hjälpas :S...

4 kommentarer:

  1. Gott! Jag är en stort fan av "Halv åtta hos mig". Härligt program. Jag tycker du ska anmäla dig till programmet, du verkar vara en höjdare på matlagning ;)

    Sv: Nej inte couscous, utan bulgur med lågt GI

    SvaraRadera
  2. Mmmm... FIna glas och otroligt gott!
    Mat är helt enkelt bäst. Alltså allt man kan äta... :D

    SvaraRadera
  3. Åhhh vad gott det ser ut! Och du - lite kakor en söndag är väl inte hela världen. Ofta kompenserar man det dagarna efter då man inte är lika sugen..

    SvaraRadera
  4. Låter som en trevlig helg, och det där både lät och såg riktigt gott ut! Det är fint att servera efterrätter i glas!=)

    SvaraRadera